Cada estiu, des de fa 20 anys, que aquestes dues amigues holandeses vénen a passar les seves vacances a un càmping de Sant Antoni de Calonge. Aquesta vegada les noies estaran per la província durant tres setmanes visitant diferents indrets, tot i que gairebé ja han recorregut tot el territori gironí amb els anys que fa que vénen aquí.

Què és allò que els agrada tant de Calonge que les fa tornar any rere any?

La platja, el bon temps i l'ambient que hi ha al càmping on ens allotgem. Amb els anys hem fet molts bons amics i per això venim cada estiu. A més, la Costa Brava és una zona molt bonica on passar les vacances.

Han vingut soles?

No, hem vingut amb la família i uns amics. Som tota una colla que venim sempre aquí. Ara els hem deixat a la platja i nosaltres hem anat a fer un volt, ja que avui no fa gaire bon temps per banyar-nos.

I hi ha alguna cosa que no els agradi?

Maxime: Tot el que hi ha aquí ens agrada.

Sandy: Mmmm... però el que sí ens molesta una mica és que quan anem a un restaurant els cambrers van molt estressats i no són gaire simpàtics.

Maxime: Sí, és veritat, igual passa quan vas als supermercats que la gent no et presta gaire atenció i la majoria no saben anglès.

Acostumen a anar de restaurant a provar els plats típics d'aquí?

Per estalviar ens fem nosaltres el menjar al càmping, però si estem cansades anem de restaurant o a un fast food. Hem provat algun plat típic d'aquí però acostumem a menjar pizza o pasta.

Han anat a fer ruta per la zona?

Sí, cada any que venim intentem visitar algun lloc, encara que ja hi hàgim estat. Aquest cop hem visitat Platja d'Aro, Palamós, Barcelona i Girona.

L'any que ve tornaran?

Sí, per descomptat. L'any que ve una altra vegada cap aquí a passar les vacances i a gaudir de l'estiu. Sant Antoni de Calonge és la nostra segona casa durant els estius.