Un recital de flauta i piano serà la proposta del tercer concert del Festival Internacional de Música de s'Agaró, que tindrà lloc demà a les vuit del vespre a l'església de Nostra Senyora de l'Esperança. Els intèrprets seran Stefano Maffizzoni (flauta) i Walter Favero (piano), reconeguts i experimentats intèrprets de l'escena internacional, que interpretaran algunes de les composicions més emblemàtiques per a flauta, com ara la sotana Undine de Reinecke i la Sonata op. 94 de Prokofiev, així com una fantasia sobre Carmen. Les entrades es poden comprar de forma anticipada a l'Oficina de Turisme de Platja d'Aro, al portal www.ticketea.com o una hora abans de cada concert.

El festival ha programat un total de nou concerts, del 18 de juliol a l'11 d'octubre, per tal de donar continuïtat a l'històric i més antic festival de la Costa Brava, el de Senya Blanca, iniciat per Eduard Toldrà i continuat per Xavier Monstalvatge. Es tracta d'una iniciativa de l'Associació Cultural Pau Casals que compta amb el patrocini de l'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro, el suport del departament de Cultura i la Diputació de Girona.

Completen el programa Chopin recital amb Nicolas Bourdoncle (9 d'agost), Grans compositors al cinema amb l'Orquestra de Cambra Vivaldi (15 d'agost), Schumann-Brahms: la història d'una amistat amb Piero Rotolo (22 d'agost), Recital de viola i piano amb Fedor Belugin i Carl Ponten?(12 de setembre), Recital de piano amb Giuseppe Lo Cicero (26 de setembre), Clar de lluna amb Giuseppe Nova (flauta) i Marta Facchera (arpa) el dia 11 d'octubre.