Sembla que es va consolidant la seva carrera com a "dj".

Fa cinc anys que punxo en grans xous, clubs, festivals i aquest és el meu tercer any com a resident a Amnèsia. És una cosa meravellosa, estic molt feliç d'haver tornat i per tot el que m'està passant.

Tant li agrada la música electrònica?

M'encanta. El meu single, High off my Love, és molt electrònic i ballable. El vídeo està essent un èxit, volia fer un vídeo diferent, sexi i crec que ha donat bon resultat.

Què busca amb el canvi de data de la festa Foam and Diamonds, el 22 d'agost?

M'agrada que a la meva festa vingui gent de tot el món, és un bon dia per les entrades i sortides dels vols per tota aquella gent que només pot venir el cap de setmana. M'agrada la idea que tothom tingui l'oportunitat de venir a Foam and Diamonds, i actuar com a reclam o referència per tots aquells que tinguin un cap de setmana lliure.

Com és el seuxou d'aquest any?

Obro l'espectacle amb el meu tema High off my love, que té molt èxit i a la gent li encanta ballar-lo. L'equip de so és molt més tecnològic, així que em sento millor punxant perquè puc fer coses diferents. Faig de tot ara, com fa qualsevol "dj" i productor. Estic punxant i produint, és emocionant punxar els meus propis temes i veure la reacció del públic. Em sento molt orgullosa del que faig.

El vestit que va portar en la presentació de la festa Foam and Diamonds és d'un dissenyador espanyol. Li agrada la moda espanyola?

El vestit és del dissenyador alacantí Rubén Hernández. Tinc diversos dissenys seus entre el centenar de vestits que usaré aquest estiu.

El recent casament de la seva germana ha estat un esdeveniment social a Anglaterra. Com ho va viure?

Va ser preciós, com un conte de fades, tres dies de casament en llocs de somni. Em vaig emocionar molt quan vaig veure la meva germana vestida de núvia, em vaig posar a plorar. Em fa molt feliç veure a la meva germana tan enamorada i feliç amb el seu marit, la família d'ell és estupenda. Estic molt contenta de formar part de la seva vida ara.

No va sentir enveja sana?

En absolut, estic molt feliç per ella. Mai tenim gelosia l'una de l'altra, compartim la felicitat de cadascú. M'encanta en James, el seu marit és un dels meus millors amics, em fa feliç saber que passarà la resta de la seva vida amb un home meravellós perquè és el que es mereix.

Quins projectes té?

Molts la veritat. Estic acabant el meu últim àlbum, gravant noves cançons però no tinc noms encara. Llançaré el meu perfum número 18 i alguns més per a l'any que ve. Estic centrada també en la meva agència immobiliària, he adquirit la meva segona propietat a Filipines, estem construint algunes més al voltant del món per obrir The Paris Beach Club's. El meu treball és dissenyar propietats com resorts, beach clubs i hotels sota el meu nom. La meva nova fragància, Paris Hilton Limited Edition Anniversary Fragrance, està coberta de cristalls de Swarosvsky, ja està a la venda a tot el món i al web.

També té una línia de roba per a nens.

Són coses molt maques. M'encanten els nens i m'agradaria molt tenir fills en el futur i per això vaig fent més gran la línia a poc a poc. La col·lecció és molt divertida i molt de princesa. També la línia de cosmètics està funcionant de meravella i desenvolupo nous productes. Tot està tenint molt èxit.

Quants nens li agradaria tenir?

Dos o tres.

Què tal el seu nou xicot?

En Thomas és l'home més increïble que he conegut en la meva vida. Mai he estat tan bé amb algú, que em doni tanta calor, espiritualitat, és un geni, lleial, el meu millor amic, estic molt contenta i dono gràcies per haver-lo conegut.

Li ha canviat la vida?

Realment ha canviat la meva vida en tots els sentits, mai tornaré a ser la mateixa. És una persona del meu mateix nivell que em vol pel que sóc.

Sent una passió especial per Espanya i per Eivissa?

M'encanta la seva gent, energia, la passió i la vida que se sent aquí. Mai m'he sentit tan estimada com quan punxo a Amnesia i veig a tota la gent gaudint.