La 21a edició del Festival de Blues, Jazz i Gospel de Roses va oferir dissabte a la nit més de cinc hores de música a l'espai de la Ciutadella, on finalment va poder actuar la London Community Gospel Choir. Aquesta formació, que va haver de suspendre la seva actuació l'any anterior a causa de la pluja, va portar el seu estil "up-tempo" gospel, swing-beat, rythm&blues tradicional a l'escenari de la localitat altempordanesa, acompanyant-lo d'una treballada coreografia.

A més, el fundador i director de la formació, Bazil Meade, va dirigir, al migdia, un taller de gospel que l'associació Vimúsika ofereix cada estiu coincidint amb el Festival.

Abans de l'actuació de la London Community Gospel Choir (a la imatge superior), els músics Joan Pau Cumellas i Greg Zlap van estrenar el festival, dirigint l'11è taller internacional d'harmònica (a baix).

D'altra banda, els 17 membres de la Locomotora Negra, la Big Band estable més antiga de Catalunya, amb una trajectòria iniciada l'any 1971, van ser els encarregats de posar punt final al Festival de Blues, Jazz i Gospel de Roses.