Pau Vallvé i Joan Colomo s'uniran aquest divendres 7 d'agost a la sala de ball de Llanars en un concert únic que servirà per obrir la setzena edició del Festival de Música de la Vall de Camprodon, un certamen que l'any passt va exhaurir totes les entrades disponibles.

Aquesta actuació conjunta farà que comparteixin escenari dos dels dels artistes més destacats de l'escena actual catalana en una actuació que promet ser intensa i divertida a part iguals. A més, es tracta d'un concert que sorgeix de la casualitat: Pau Vallvé i Joan Coloma van decidir fer, per Setmana Santa, quatre actuacions de petit format a les Illes Balears. Davant dels bons resultats d'aquell "experiment",els dos artistes han decidit repetir l'experiència i obrir aquesta edició del festival amb un concert que, en principi, no ha de tenir continuïtat. L'actuació començarà a les deu de la nit, i les entrades anticipades es poden comrpar a l'Oficina de Turisme de la Mancomunitat de la Vall de Camprodon, als ajuntaments de Llanars, Vilalonga i Molló o per telèfon.

En el seu primer cap de setmana, el festival també ha programat pel diumenge 9 d'agost l'actuació de Gossos. El grup manresà presentarà el seu espectacle íntim Go22os, a la sala Cooperativa de Vilallonga a les set de la tarda. Les entrades per aquest concert ja estan exhaurides, ja que es van acabar en poques hores. El nou espectacle de Gossos es presenta com un assaig obert on s'estableix un diàleg constant entre artista i grup que trenca barreres i que fa un repàs retrospectiu a la trajectòria d'aquestes més de dues dècades. El Festival continuarà el 15 d'agost amb el concert d Beth a la sala de Ball de Llanars i el 23 d'agost amb David Carabén a Molló.