Tornen les Festes d'Agost de Banyoles

El ja tradicional Carnaval d'Estiu obrirà una programació que comptarà amb la música de Pep Gimeno «Botifarra», entre d'altres

05.08.2015 | 15:15
L´alcalde de Banyoles, Miquel Noguer, i els organitzadors de la festa.

Arriba l'agost i tornen les Festes d'Agost de Banyoles, la festa petita de la ciutat, que oferirà diverses activitats entre el 8 i el 17 d'agost. La programació d'enguany es presenta més intensa i variada que mai, segons va explicar ahir l'alcalde de Banyoles, Miquel No?guer, tot demanant també una «participació cívica» en els actes.
La festa arrencarà aquest dissabte, dia 8, a la nit amb el VI Carnaval d'Estiu del Comitè de Banyolinades i el concert Tapeo sound system i Animal dj's. Seran les primeres de les moltes activitats encarades a tots els públics. Els concerts enguany són especialment destacats, amb un cartell que inclou Kadogo, Krim, La moral distreta, Eskorzo, Pep Gimeno «Botifarra» i la Rondalla, entre d'altres. Les actuacions estaran repartides del dijous 13 al dissabte 16. Els últims dos dies, la festa es traslladarà i acabarà a la discoteca Mas de Nit. La 70a Fira del Cop d'Ull, correfocs, clown, actuació castellera, teatre, jocs infantils, pesca, sardanes, sopar popular, el ball, havaneres i activitats per conèixer l'entorn natural tampoc faltaran a les Festes d'Agost de Banyoles.
El cartell d'enguany és obra de l'equip de Creative Corner Agency, que per segon any han substituït el tradicional llibret per un diari amb totes les seves seccions.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema