Més de 9.000 persones van assistir dijous a la nit a la 38a Cantada d'Havaneres de l'Escala, organitzada per la Penya Blaugrana del poble. Segons l'organització, aquesta massiva afluència l'ha convertit «en una de les millors cantades que hem fet fins ara», ja que es va omplir tota la platja de la Punta així com l'entorn i els locals del voltant.

Amb Espartac Peran com a mestre de cerimònies, els espectadors van poder gaudir de les actuacions dels grups Peix Fregit, Arjau i Cantaires del Montgrí. En total, van ser més de dues hores de festa i música que van culminar amb els tres grups cantant junts La Bella Lola, El meu avi i Els Segadors. La cantada va acabar amb grans aplaudiments per part del públic assistent.

«Volem agrair molt sincerament a tots els que han fet possible aquest èxit, des dels grups que han participat a la cantada fins a l'Ajuntament de l'Escala, passant pels tècnics, col·laborados, anunciants i el gran suport que hi ha hagut per part del públic», ha indicat el president de la Penya Blaugrana de l'Escala, David Falgàs.

La cantada escalenca s'ha convertit en una de les cites imprescindibles del gènere a l'estiu. A partir d'aquest any, l'organització ha decidit anar renovant els artistes cada any, sense que n'hi hagi cap de fix. L'any passat, la cantada va ser especialment sentida perquè es va dedicar a la memòria del desaparegut entrenador del Barça Tito Vilanova.