Cèlia Pallí va pujar a l'escenari amb un somriure d'orella a orella. El primer concert que li va donar propulsió va ser fa 10 anys al River de Girona, i tornar a tocar a casa després d'estar tant de temps per terres canadenques, era tot un luxe. Malgrat que en l'última nit del festival no hi havia totes les localitats venudes el concert va agrupar un nombre significatiu d'assistents que buscaven calma i tranquil·litat en un divendres estival.

L'artista va començar amb temes extrets del seu àlbum, acompanyada de la base d'un baix i una bateria, valent-se d'ella mateixa per fer sonar el piano. Va tocar cançons com Que no em sentsI wish you well, que van posar en evidència la bona veu de la Cèlia acompanyada dels melòdics ritmes. A mesura que avançava la nit va anar adaptant el repertori amb altres temes com Try de la seva ídol Nelly Furtado, o bé I wanna hold your hand dels Beatles.

A partir d'aquest moment, el recital va adquirir un to molt íntim, on Pallí es va despullar emocionalment davant dels seus oients i va mostrar la seva faceta més nostàlgica, melòdica i dolça amb el single del seu àlbum I'll be fine. Cantant a capella, ella i guitarra, van omplir l'ambient de màgia i van aconseguir fer emmudir per complet la plaça dels Jurats.

Malgrat els esforços de l'artista per interactuar amb el públic, aquest es va mostrar més aviat passiu quan la cosa anava d'acompanyar picant de mans o bé exercint de cor, això sí, els aplaudiments després de cada tema van ser càlids i plens de reconeixement envers la cantant.

Una versió de I follow rivers i un tema de tancament que va interpretar fora de l'escenari, caminant entre els espectadors van servir de cloenda no només per a l'espectacle, sinó també pel festival "Tempo sota les estrelles" en general, que s'acomidada un any més amb un balanç d'allò més positiu.

Pallí encara té previst quedar-se un temps més per terres catalanes i és per això que fins octubre anirà oferint concerts a diferents llocs. El proper serà a Cadaqués i en poques setmanes també farà acte de presència a les Festes del Tura d'Olot.