Sònia Isern exposa a Blanes

09.08.2015 | 07:18
L´autora davant d´algunes de les obres exposades, ahir.

Durant aquest mes d'agost es podrà visitar a la Sala García-Tornel de Blanes una exposició que es presenta amb una positiva imposició: Viu. L'artista local Sònia Isern Ros és l'autora de la mostra, que ha obert les seves portes aquest cap de setmana, i que estarà allotjada a la cèntrica sala municipal del Carrer Ample fins al 23 d'agost.
A l'exposició s'hi recullen principalment 30 aquarel·les sobre paper, però també altres al·licients que fan que el seu contingut surti del què és habitual trobar-hi. Així, hi ha una animació basada en les aquarel·les editada amb la tècnica stop-motion que es projecta en un dels murs de la sala d'exposicions, una escultura del propi cap de l'artista treballada amb fang dins d'una vitrina, i dos muntatges fets amb aquarel·les de petit format.
Un dels dos muntatges serveix per formar el nom amb què es presenta l'exposició, Viu: "L'origen de l'obra són les aquarel·les abstractes. Per a mi són l'expressió del què tinc a dins, el meu món interior que està viu. D'aquí em va sorgir la idea de fer l'animació, volia que aquest món interior agafés vida i interactués amb el món real", explica l'autora. A través de la visita a l'exposició, el públic que la ressegueix un sinuós camí lluminós i ple de sensacions, obrint les portes a un món interior que cada espectador pot fer seu només posant-hi una mica de ganes.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema