La Vella Dixieland i Els Vernets es fusionaran un cop més per oferir un espectacle únic basat en el jazz i la música de gralles el proper 14 d'agost dins el cicle de música

al Paratge de Santa Cristina. Es tracta de dues de les formacions més veteranes i reconegudes en l'àmbit musical català que s'uniran per oferir un espectacle sorprenent que porta per nom Jazztells.

Es tracta d'un projecte que es vertebra a través de tres grans eixos de la cultura catalana: els castells, la música tradicional i el jazz. Les músiques del concert responen a tres tipologies: les arrels o antecedents dels castells, la diada castellera i els castells com a font d'inspiració. Totes han estat arranjades especialment per a aquest espectacle.

El concert, que començarà a les 22:30h amb un preu de 15€, estarà rodejat de mar i muntanya, al més pur estil mediterrani. Aquest és el segon concert del cicle de Música de Santa Cristina que any rere any organitza l'Obreria de Santa Cristina cada divendres d'agost. El primer va ser el de Toni Xuclà, el passat 7 d'agost i els propers concerts estaran a càrrec de Jazztells, la Companyia Elèctrica Dharma i un recital líric.