Torna la Fira de Vins i Caves de Catalunya en la seva 35a edició i en el marc tradicional del Pati de Ca La Pruna del recinte medieval de Pals durant els dies 14, 15 i 16 d'agost. A la fira, s'oferiran degustacions de vins i caves de les diferents Denominacions d'Origen Catalanes, amb la participació d'una setantena de cellers i amb unes 120 referències de vins i caves. Cal destacar la important presència dels cellers de la DO Empordà, que estarà representada per un 90% dels cellers integrants. Alguns hi tindran la seva pròpia representació en un espai propi on a més de poder degustar els seus vins, també es podran comprar. Aquests cellers seran: La Vinyeta, Mas Patiràs, Mas Llunes i Mas Oller. I com cada any, es convida una Denominació d'Origen de fora de Catalunya, que enguany serà la DO Binissalem (Mallorca), present amb 6 cellers.

Arribant a la seva 20a edició, també es durà a terme el Tast de Formatges, on es podran degustar quatre varietats catalanes: Brisat, Tou dels Til·lers, Mogent i Serrat.

Els preus per adquirir les diferents degustacions són de 8€ pel tast de 4 vins o caves, 8 pel tast de formatges i 12 pel combinat de 4 tasts de vins o caves més 4 de formatges. A més, els participants també obtindran una copa tastavins i un llibret informatiu on apareix tota la informació de la fira, les DO participants i una fitxa de tast on podran apuntar les seves notes.

També, i com cada any, la fira mostra el seu manifest a favor del suro com al millor tapament per a vins i caves, amb la col·locació d'uns expositors, on es podran dipositar els taps per després ser reciclats. Aquesta acció compta amb la col·laboració de ?RETECORK i l'Institut Català del Suro.

La Unió d'Hostaleria i Turisme de la Costa Brava Centre ?organitza des de l'any 1981 la Fira de Vins i Caves de Catalunya a la Costa Brava. Aquesta fira és la més antiga de Catalunya i va ?néixer amb l'objectiu d'explicar a turistes i ?visitants l'àmplia gamma i la ?magnífica qualitat dels vins ?catalans. L'horari serà per a tots els dies de les 19.30 a les 23.30 hores.