Torroella de Montgrí acollirà, aquest dissabte 15 d'agost, la quinzena edició del Techno House Festival Montgrí. Una jornada de música electrònica que començarà a les onze de la nit i durarà 8 hores en les quals hi actuaran una vintena d'artistes. L'entrada del festival tindrà un cost de 20 euros amb una consumició.

Al llarg d'aquests quinze anys de vida el THFM sempre ha seguit una tendència de creixement tant en cartell com en nombre de públic i infraestructura. Així, el que un dia va començar com una petita festa de poble ha acabat consolidant-se com un dels festivals de música electrònica més multitudinari i amb més anys d'història de les comarques gironines.

A diferència de les edicions anteriors, i en motiu de la commemoració del quinzè aniversari, la organització ha preparat un nou format de festival amb una gran infraestructura i muntatge.

Com a novetat els assistents podran gaudir de projeccions en 3D als escenaris, d'una decoració temàtica a tot el recinte, de shows d'última generació amb efectes especials i de performances on apareixeran criatures fantàstiques i éssers mitològics. Tota una maquinària, indiquen, preparada per crear un ambientació de màgia i fantasia.

Les actuacions es dividiran en dos escenaris: en el primer, que rebrà per nom Dreamland stage, el techno, el minimal, el house, el dance i l'Electronic Dance Music (EDM) seran els clars protagonistes, i al segon, anomenat Bass stage, convergiran els diferents estils musicals derivats del bass (dubstep, electro, drum'nbass, raggajungle).

Els cap de cartell del Dreamland stage són per una banda Swanky Tunes, un trio d'origen rus format al 1998 que s'han guanyat un lloc en les primeres files de l'escena house internacional, i per l'altra banda Thomas Newson, un australià que amb només 21 anys és considerat com un dels dj's d'EDM amb més projecció internacional. Tot i la seva curta edat, Newson ja ha actuat als festivals més prestigiosos i ha compartit cabina i fins i tot ha col·laborat amb artistes de la talla d'Avicci, Hardwell, Tiesto i Afrojack.

Com ja és habitual en les ultimes edicions del Techno House Festival, el Bass stage ha estat gestionat per la direcció del mític Blau Club. Els principals reclams d'aquest escenari són Drumssound and Bassline Smith, un trio britànic; Benny Page un dels representants del raggajungle iconegut per l'himne Turn the lights; i Dub Elements, un duet sevillà.