Trobem la Christine, que a la imatge surt amb tota la seva família, sortint d'una de les botigues de la Rambla de Girona. Ha vingut amb la família a passar les vacances a casa d'uns amics de Lloret de Mar. Avui han decidit venir a Girona per conèixer nous indrets de la demarcació.

Quins llocs han visitat de la Costa Brava?

Fa pocs dies que estem voltant per la zona. A banda de Lloret de Mar, que és on estem allotjats, només hem vingut a Girona, però tenim programat anar en els pròxims dies a Barcelona i a Figueres a veure el Museu Dalí.

Per què van decidir venir a la Costa Brava?

Perquè tenim uns amics que viuen a Lloret de Mar i ens van convidar a venir a passar l'estiu amb ells. Buscàvem un lloc amb sol i per això vam acceptar la invitació. Són ells els que ens han recomanat visitar la ciutat de Girona.

És la primera vegada que vénen a Girona?

Sí, és el primer cop que venim aquí però en una altra ocasió vam anar a Barcelona, que ens va agradar molt. Per això també hem decidit aquest any tornar a Catalunya.

Què és el que més li ha agradat de la capital gironina?

[S'ho pensa i ho consulta amb el seu marit] La Catedral, perquè és impressionant. L'hem visitat per dins i l'hem trobat molt interessant.

I el que menys?

No, no crec que hi hagi res. Hem estat tot el dia voltant per Girona i de moment tot ens ha semblat correcte tant a mi com als nens.

S'emportaran algun souvenir?

Encara no ho sabem, però potser ens comprarem alguna peça de roba. Ara ens heu enganxat que estàvem mirant botigues per la Rambla i ens hem emprovat un parell de coses.

Tornaran?

Sí, probablement el pròxim estiu tornarem perquè és un bon lloc on passar l'estiu amb família. Estem tenint molt bons dies.