El Festival Internacional de Música Isaac Albéniz de Camprodon celebrarà dissabte el concert central d'aquesta trentena edició, en què la pianista nordamericana d'origen argentí Mirian Conti interpretarà l'integral de la Suite Iberia. Després de l'actuació, s'entregarà la medalla d'Albéniz. Com la resta d'espectacles, el concert tindrà lloc a les vuit del vespre al monestir de Sant Pere de Camprodon, i el cost de l'entrada és de 20 euros.

Després d'aquest dissabte, encara quedaran dos concerts del Festival. El primer tindrà lloc el diumenge dia 16, en què Valerie Duchateau oferirà el concert de guitarra Catalunya, cor de la guitarra espanyola. Finalment, l'últim concert del cicle es podrà escoltar el 21 d'agost, també a les vuit del vespre, amb l'Orquestra de Cambra de l'Empordà (dirigida per Carles Coll i amb Clara Cernat com a violinista) intepretaran Les 4 estacions de Vivaldi.

Aquesta 30a edició del Festival ha comptat, entre altres, amb els concerts de Ramon Bassal (violoncel) i Camila Köhnken (piano), la Coral Camprodon i el Coro Agrupación musical Alhama de Múrcia i la mezzosoprano Cristina Segura amb el pianista josep Surinyac, entre altres. A més, també han ofert les seves interpretacions els professors i els alumnes del Curs Internacional de Música Isaac Albéniz, que es va celebrar entre el 5 i l'11 de juliol.

El Festival està organitzat per la Fundació Pública Museu Isaac Albéniz de Camprodon, que intenta cada any portar figures de renom internacional.