Més de 2.000 persones van omplir dimecres a la nit els seients i part de la graderia de l'Espai Port de Sant Feliu de Guíxols -on té lloc el Festival de la Porta Ferrada- per assistir a la 21a Mostra de la Cançó de Taverna, que per segona vegada es va celebrar en aquest indret. L'entrada era totalment gratuïta i a la mitja part es va oferir un cremat a tots els assistents.

El cantautor ganxó Sé (Josep Andrújar) va donar el tret de sortida a la nit, seguit dels grups Llops de Mar i La Taverna, que van recitar les clàssiques cançons de taverna i també les havaneres de tota la vida, enmig de grans aplaudiments.

La decoració va fer que l'escenari es convertís en una gran taverna amb taules, botes, xarxes de pescar i alguns figurants vestits de pescadors, així com altres elements combinats amb la il·luminació, al mateix temps que en una pantalla es projectaven fotografies de les tavernes de Sant Feliu, dels cantaires i la gent marinera.

Malgrat que l'espectacle de dimecres va ser l'acte central, durant els mesos de juliol i agost s'estan fent cantades a espais com el Salvament, rambla Vidal, plaça Mercat, far del port, platja de Sant Pol, jardins Juli Garreta, platja de Sant Pol i la plaça de Drets Humans. La mostra, doncs, es troba ja molt consolidada.