Palau-saverdera ha presentat els actes de la Festa Major, que tindrà lloc del 21 al 23 d'agost. El primer dia, divendres, hi haurà la presentació de la cançó de l'estiu dels nens i nens del casal.

Serà dissabte, però, el plat fort de la festa, amb activitats per a totes les edats. A dos quarts de 7 de la tarda, els més petits podran gaudir de la festa de l'escuma acompanyada de l'animació infantil del grup Tururut. A les 8 del vespre hi haurà la presentació del llibre Gent de l'Empordà de Joan Armangué a càrrec de l'autor i de l'alcaldessa, Isabel Maria Cortada. Al vespre, Joan-Enric Carreras representarà l'obra Complices ?d'Isabel-Clara Simó al centre cívic. La nit finalitzarà amb el concert de Vianda i Dj Gorka.

L'últim dia, diumenge, arrancarà amb activitats des de dos quarts de 10 del matí amb la Timbalada pels carrers del poble a càrrec d'Ociart. A les 12 es farà la missa amb acompanyament d'orquestra i seguidament una cercavila fins a la plaça major. Al migdia serà el torn de les sardanes amb la cobla Rossinyolets i a la tarda tindrà lloc la cercavila de la colla castellera de Figueres i el gran ball de fi de festa amb Tercet Star's.