Arriba la tercera edició de la Firafan, una jornada de compra i venda de col·leccionisme de productes relacionats amb el cinema i sèries de televisió i d'animació, el

còmic i la literatura fantàstica i de ciència ficció, la música, els videojocs i tot el marxandatge relacionat que envolta aquests mons -joguines, figures, peces de roba, pòsters, il·lustracions o objectes de culte i disseny-.

La fira tindrà lloc demà diumenge, 16 d'agost, al primer pis interior del Palau d'Esports i Congressos de Platja d'Aro, en el marc de la Festa Major 2015. L'entrada és gratuïta i ja està confirmada la presència d'una vintena de parades tant a professionals com de particulars. Com a activitats complementàries hi ha un zona de jocs de taula, una altra per poder tornar a gaudir de vídeojocs retros, i la botiga Via Lúdica de Salt organitza un torneig popular del joc de taula Dice Masters. També hi haurà l'artista Cels Piñol, creador del personatge de còmic Funhunter. Organitza la fira l'entitat local l'Associació Arocinema amb la col·laboració de l'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro.

L'activitat d'aquesta entitat durant l'estiu a Platja d'Aro s'amplia a d'altres propostes, com han estat dues sessions de cinema a la fresca en VOS i la tercera edició dels festivals musicals Desemboca, del 20 al 23 d'agost i FestiSurf Costa Brava de l'11 i 12 de setembre, amb la voluntat de fer arribar els gèneres diversos -rock'n'roll, garatge, rhythm'n'blues, soul, surf i blues- al cor de la Costa Brava.

Les dues propostes formen part d'Estereofònics, la nova marca que aplega tots els festivals i espectacles musicals que es desenvolupen a l'estiu a Castell d'Aro, Platja d'Aro i S'Agaró.