La cantant argentina Marta Alberti oferirà demà al migdia un recital de tangos al bar-restaurant Medusa, situat a la platja de les Barques de l'Escala. L'actuació d'Alberti, prevista per a dos quarts d'una, s'inclou en els anomenats Music-Vermut que programa l'establiment els diumenges.

Nascuda a Buenos Aires l'any 1958, Marta Alberti va començar a cantar tangos amb només nou anys, amb el seu pare (que cantava i xiulava aquestes cançons mentre treballava de mecànic). Als onze va guanyar un concurs de televisió, i des de llavors no ha deixat de cantar i també de formar-se amb diferents mestres. Des de fa divuit anys, la seva professora és la reconeguda intèrpret Patricia Barone.

El repertori de Marta Alberti inclou, entre d'altres, tangos dels prestigosos compositors Homero Manzi (Malena, Pedacito de cielo, Oro y plata, Fuimos...) i Cátulo Castillo (Desencuentro, Patio mío, El último café...). Com ella mateixa explica, és un repertori que "m'emociona, que em permet transmetre emocions que porto a dins des de la meva pròpia història".