Llançà acollirà els propers 29 i 30 d'agost la Fira del Mar i de ?l'Escamarlà, que té com a objectiu ?oferir un cap de setmana ple d'activitats relacionades amb el mar. Per això, el passeig marítim comptarà amb parades i tallers artesanals durant tot el dia, mentre que tindran lloc diversos espectacles d'animació itinerants (sobretot cercaviles, contes i tallers infantils), visites guiades i activitats nàutiques com caiac, windsurf, paddelsurf i barca.

El dia 29, a més, es farà la degustació de l'escamarlà, que anirà acompanyada d'un tast de vins Hugasdebatlle de Colera i d'una cercavila amb grallers que faran ballar els gegants de Llançà. Aquesta activitat pretén promoure la marca "escamarlà de Llançà", creada per la Confraria de Pescadors del poble.

La Fira està organitzada per l'Àrea de Comerç de l'Ajuntament, l'Associació de Comerciants de Llançà, el col·lectiu Sabors Catalans i compta amb la col·laboració de la Confraria de Pescadors i la Colla del Ranxo.

Tasta Llançà a mossegades

D'altra banda, durant aquest cap de setmana es pot participar en l'activitat Tasta Llançà a mossegades, una ruta de tapes que s'ofereixen a deu establiments del municipi en què es poden degustar, per tres euros, una tapa i una beguda.