Ja fa temps que en Miquel i la Isabel estiuegen a l'Escala, ben a prop de la seva filla i el seus néts, la Núria i en Nil. Aprofiten aquests dies de descans per recórrer els diferents pobles del voltant, i és per això que els trobem a Torroella de Montgrí, on han vingut expressament per anar a un restaurant que els agrada.

Quant de temps estan per la Costa Brava?

Dos mesos, totes les vacances d'estiu.

Què fan durant aquests dies de descans?

Sortim força de visita: avui per exemple som a Torroella, un altre dia a Figueres... i si no, ens quedem fent diferents tipus d'activitats a l'Escala mateix, que se'n fan moltes i estan molt bé. Ens ho passem tan bé com podem!

Què els ha portat a passar les vacances a l'Escala?

Miquel: La nostra filla es va comprar un apartament aquí, i la meva dona, que sempre vol estar al costat dels fills, va voler-ne comprar un al costat.

Fa molt temps, d'això?

Uns deu anys, i aquí seguim.

És un bon lloc per passar-hi l'estiu amb nens?

Sí, per als nens està molt bé. Aquesta tarda, per ?exem?ple, aniran a fer un curs de vela a l'Escala que ja fan des de fa un parell d'anys i que els encanta. N'estan molt contents.

I què han vingut a fer avui a Torroella?

Hi ha un restaurant, el Palau lo Mirador, on vam venir fa uns dies tots pegats i ens va agradar. Com que tenen un bon menú i oferta per als més petits, avui hem decidit tornar i ells s'han apuntat, ja que els seus pares treballen.

Pensen que, en general, la Costa Brava és cara, en comparació a la resta de destins?

Si fa no fa, és igual que la resta de Catalunya. Potser el País Valencià sí que és una mica més econòmic, però aquí és més o menys com a tot arreu del país. Per tant, ja n'estem satisfets.