Des de fa set anys, Santa Cristina d'Aro acull i celebra el cicle de Piano, organitzat per Concerts d'Aro i que aquest any s'amplia amb un concert de cambra. En total, aquesta població del Baix Empordà oferirà dos concerts -un de piano i l'altre de cambra- a l'església parroquial de Santa Cristina d'Aro.

El jove pianista Marc Heredia, reconegut per la crítica com un dels joves talents més importants del país, interpretarà el dia 19 el programa "Del piano clàssic al segle XX". La primera part del programa estarà dedicada a Ludwig V. Beethoven. Serà en la segona part del concert que Heredia interpretarà 3 Preludis i una Fantasia d'Alesksandr Skriabin i l'Obertura Tannhauser S.442 (1847-49) de R. Wagner i F. Liszt.

Heredia donarà pas a l'orquesta de cambra Il Quartetto di Cremona. Aquest convidat habitual als principals festivals d'Europa, Amèrica i Austràlia, actuarà el 27 d'agost i interpretarà el programa "Del Classicisme al s. XX". El concert inclourà Langsamersatz per a quartet de corda M.78 (1905) d'Anton Webern i el Quartet de les Dissonàncies de Joseph Haydn, així com Beethoven.

Els concerts, organitzats per Concerts d'Aro, donen resposta a aquell públic entès en música clàssica que valora les interpretacions de joves artistes.