Paris Hilton farà de discjòquei a la discoteca Tropics de Lloret, el proper 8 d'agost. La néta del propietari de la cadena d'hotels Hilton, desheredada pel seu avi davant dels seus constants excessos i polèmiques, té 35 anys i ha exercit -sempre ocasionalment- com a empresària, model, dissenyadora, cantant i actriu. Tot i això, des de fa uns anys està centrada en la seva faceta de discjòquei, especialment a la discoteca Amnesia d'Eivissa. Segons ha explicat el propietari de la discoteca Tropics, Teddy Law, a Nova Ràdio Lloret, portar una celebritat d'aquest nivell ha estat molt complex. Tot i que el contracte impedeix saber quant cobrarà a Lloret, Hilton ha arribat a embutxacar-se fins a un milió de dòlars per sessió. Les entrades es posaran a la venda aproximadament una setmana abans. A Eivissa, Hilton aconsegueix exhaurir localitats a cada actuació que fa.

Fa pocs dies, Hilton va inaugurar oficialment temporada a Eivissa amb la festa «Diamants i escuma» d'Amnesia, la discoteca on aquest estiu farà de discjòquei per quart any consecutiu. Es tracta d'unes sessions en què va acompanyada d'un professional que l'ajuda en tot el que fa falta, i on ella hi posa, bàsicament, la cara. Tot i això, la «celebrity» va advertir que aquest podria ser el seu darrer estiu com a punxadiscos, ja que en aquests moments està molt centrada en la comercialització dels seus perfums.

Sigui com sigui, durant la seva visita a Lloret, el més probable és que Hilton passi de tot ?menys desapercebuda. Durant les seves actuacions, la multimilionària diva es caracteriza pel seu posat glamurós i per les passions que aixeca entre el públic, convertida en tot una icona mediàtica de la música, la moda i l'espectacle. Sense anar més lluny, a la darrera festa d'Eivissa va aparèixer amb un espectacular vestit daurat amb transparències.

Abans de discjòquei, Hilton ja havia fet altres incursions en el món de la música. L'any 2006 va publicar el seu primer àlbum, Paris, i el seu primer senzill, Stars are blind, va convertir-se en un dels temes repetits fins a l'extenuació per les principals radiofórmules.

La música, però, és només un aspecte menor en la vida de Hilton, que s'ha convertit ja en una marca global i en una dona de negocis bastant hàbil a l'hora de treure rendiment de la seva imatge. Ha creat més de divuit perfums, ha disse?nyat una línia de roba infantil i fins i tot té entre mans una immobiliària per construir «The Paris Beach Club», entre altres idees.

Tot i això, és més famosa pels seus escàndols que pels seus negocis. De fet, va saltar a les pàgines de la premsa rosa perquè es va filtrar un vídeo X on apareixia amb la seva exparella. També va ser arrestada per conduir sota els efectes de l'alcohol i va arribar a ingressar a presó per 45 dies després d'haver violat les condicions de la seva llibertat condicional.

A més, ha protagonitzat un parell de reality show: The simple life, amb la seva amiga Nicole Richie, en què havien d'abandonar per uns dies la seva vida de glamour per guanyar-se la vida com persones normals i corrents, i Paris Hilton my Best Friend Forever, en què la jove volia trobar una nova millor amiga. Abans, també havia fet de model per a l'agència de Donald Trump -ara candidat republicà a la presidència dels EUA- i fins i tot va provar sort com a actriu, amb uns resultats més que discrets.