Les Vies Braves de Lloret de Mar inauguren avui la temporada de snorkelling amb una sessió gratuïta a la platja de Fenals. De la mà del dinamitzador Santi Carles, l'itinerari començarà a les 10 del matí i permetrà als participants explorar el fons marí del litoral lloretenc i descobrir la fauna i flora submarina. La biodiversitat de les aigües, els fons rocosos i les praderies de posidònia oceànica són els principals atractius del fons marí de la costa gironina, poblada sobretot d'estrelles, garotes, pops i esponges.

A banda de sessions de snorkelling, les dues Vies Braves de Lloret de Mar acolliran diverses sessions de dinamització relacionades amb la natació en ?aigües obertes, així com la neteja i preservació del fons marí. Aquestes activitats compten amb la col·laboració de les administracions locals i el suport de l'organisme de Salut Pública de la Diputació de Girona.

Es tracta d'una nova manera de descobrir i gaudir de la Costa Brava des del mar. En total s'han programat més de 100 activitats de dinamització a la xarxa d'itineraris marins del litoral de les comarques de Girona per a la temporada 2016.