L'empresa Aonanem.com, que desenvolupa la web amb experiències exclusives per gaudir la Costa Brava amb tots els sentits, presenta Costa Brava Experience Pass, un desplegable que ofereix una tria de les millors ofertes d'oci perquè el visitant del litorial gironí pugui gaudir de la seva estada d'una forma privilegiada. El desplegable, del qual s'han editat 50.000 exemplars, ja s'ha començat a repartir en 400 punts de la costa, entre hotels, cases de turisme rural, apartaments i altres establiments, que l'ofereixen al seu client com a carta de benvinguda en la seva arribada.

El desplegable Costa Brava Experience Pass presenta una selecció de 50 empreses, escollides per la seva qualitat i classificades en 10 categories diferents (Oci actiu, Golf, Par 3 Pitch & Putt, Art i cultura, Enoturisme, Festivals d'estiu, Gastronomia, Oci nocturn, Salut i bellesa i De compres) que ofereixen, cadascuna de les quals, un descompte, promoció o tracte preferent. Tota la informació del desplegable està disponible en dos idiomes, català i anglès, i cada oferta o promoció es troba localitzada en un mapa de situació, en el qual hi apareixen tots els col·laboradors, seleccionats per categories, la qual cosa fa més fàcil la cerca de l'experiència.

La proposta, que està tenint molt bona acollida entre clients i col·laboradors, compta amb el suport del Patronat de Turisme Girona-Costa Brava, l'Associació de Turisme Rural de Girona, l'Associació Turística d'Apartaments Costa Brava-Pirineu de Girona, i les agrupacions Costa Brava Hotels, Petits Grans Hotels de Catalunya i Blau Verd Hotels.