L'Scarlett i les seves amigues han visitat Lloret de Mar per assistir, igual que molts dels seus compatriotes, al festival Innovation. Acabades d'arribar, bullen d'excitació davant de cinc dies de música i festa. Tot i això, tant l'Scarlett com les seves companyes es posen serioses quan se'ls pregunta pel Brexit i deixen clar que elles hi van votar en contra.

Què els ha portat de vacances a Lloret?

Hem vingut per poder assistir al festival Innovation, igual que molts altres anglesos. De fet, trobem britànics a cada cantonada! Es tracta d'un festival de drum'n'bass, un moviment molt popular a Anglaterra. En som els reis!

I què els està semblant Lloret?

És preciós! Aquesta és la primera vegada que venim i de moment ens està encantant, sobretot, el bon temps i la platja. Tot això no ho tenim, a Anglaterra! No ens estranya gens que tants anglesos vinguin aquí de vacances.

Quants dies es queden?

Cinc. Ens allotgem en un hotel i ja ho tenim tot reservat.

Quins plans tenen per a aquests dies?

A part d'anar al festival Innovation, tenim previst anar de pubs cada nit. A més, un dia també volem anar al parc aquàtic, que ens han dit que està molt bé.

Han tastat ja la cuina mediterrània?

Hem arribat fa poques hores i per tant encara no, però ens han dit que el peix va molt la pena, o sigui que el volem provar. Igual que la paella.

Creuen que el Brexit pot afectar, en el futur, les seves vacances a Europa?

Esperem que el Brexit no ens impedeixi continuar venint de vacances, però tot i això ens fa una mica de por com pot afectar la mobilitat. Abans que res, volem deixar clar que els espanyols són benvinguts a Anglaterra, igual que la resta de gent. Nosaltres som totalment pro-Europa, i ens sap molt de greu que hagi guanyat l'opció d'abandonar-la. Molts joves volíem quedar-nos, va ser la gent gran la que va voler marxar, i no ens sembla just.