Onades a la vista dels pirates

"Pirate Island" és la nova atracció infantil que ha inaugurat l'Aquabrava de Roses

10.07.2016 | 00:00
Les noves instal·lacions, el dia de la seva inauguració.

L'Aquabrava de Roses ha fet un salt de qualitat amb la renovació d'enguany: acaba de posar en funcionament el "Pirate Island", una instal·lació especial per a nens única a Europa, més segura, més accessible, més ben distribuïda i amb una capacitat que dobla els equipaments que hi havia anteriorment. De cara a l'any que ve, quan celebrarà el seu 30è aniversari, el parc aquàtic prepara noves renovacions.

L'Aquabrava de Roses va inaugurar el dia 1 de juliol la seva nova atracció, anomenada Pirate Island, que renova la part infantil del parc, ocupa 3.000 metres quadrats i compta amb un vaixell pirata, mini tobogans i una piscina d'onades.
Des del parc s'ha volgut apostar per "un nou concepte més modern d'atracció, que faci el bany dels infants més segur", segons explica Eric Bos, representant de l'empresa. Pirate Island es caracteritza per unes zones més delimitades i, sobretot, per "una ordenació meticulosa de la fondària de l'aigua, per tal que cap nen pugui patir cap ensurt: les fondàries no canvien, si no és que se surti de l'atracció i s'entri expressament a una altra zona d'una fondària diferent", indica Bos.
Pirate Island també compta amb l'última tecnologia per controlar la temperatura de l'aigua i, a través d'una potent maquinària, l'aigua es reserva a l'interior de l'atracció, conservant-se millor així la temperatura, d'uns 27 graus. La tecnologia també permet que amb poc més de mitja hora l'atracció es reompli de nou i estigui a punt per als nens.
Com un atractiu més, també s'ha construït una paret en forma de mirall en un dels extrems de la pista per tal de veure des de l'altra banda els moviments espectaculars de l'aigua, uns moviments que fan encara més moderna l'atracció.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema