Destaquen els allotjaments de Girona i Cantàbria, convertint-se en la província preferida dels viatgers. Restaurant, piscina, jacuzzi i admissió de mascotes entre els serveis comuns a aquests 10 establiments.

Embarcats en l'estiu des de fa algunes setmanes, molts turistes ja tenen reservat l'allotjament en el qual passaran les seves vacances. Els que han triat els hotels amb encant s'han decantat sobretot per dues províncies: Cantàbria i Girona. Astúries, Alacant i València són altres de les opcions que més estirada estan tenint.

La Posada de Somo (Somo, Cantàbria)

Sallés Hotel Cala del Pi (Platja d'Aro, Girona)

Hotel Planamar (Platja d'Aro, Girona)

Hotel Pleamar (Port de Vega, Astúries)

Finca el Tossal (Bolulla, Alacant)

Hostería El Pomar (Alfoz de Lloredo, Cantàbria)

Posada de Pedreña (Pedreña, Cantàbria)

El Racó de Donya Urraca (Anievas, Cantàbria)

Entre Vells Oliveres - Wellness (Benicolet, València)

El Racó de Madremanya (Madremanya, Girona)

Pel que fa a les característiques d'aquests allotjaments, destacar que molts d'ells coincideixen en part dels serveis que ofereixen al seu interior. El restaurant és un servei ofert per gran part d'ells especialitzant uns en menjar tradicional i en altres en cuina avantguardista i moderna. La piscina és una altra de les instal·lacions comunes a molts d'ells així com el jacuzzi i spa. A més l'admissió de mascotes és una altra de les característiques que apareixen en comú.