Aprofitant que uns amics els han deixat una casa a Figueres, en Fidel i la Patricia han vingut a passar una setmana de vacances a l'Empordà amb l'Efraín i en Joel. Tot i que coneixien la zona, aquests dies estan aprofitant per descobrir-la més a fons. Els trobem caminant pel passeig marítim de Roses, ben carregats amb les bosses de la platja i decidint com organitzar el dia.

Què estan fent aquests dies de vacances?

Amb el «camp base» que tenim a Figueres, aprofitem per visitar diferents platges i fer una mica de senderisme. Aquesta tarda, a més, tenim previst anar en vaixell a Cadaqués.

Què és el millor de la Costa Brava?

Que les platges estan molt netes, i a la tarda pots sortir a passejar per diferents pobles. A més, l'entorn natural és increïble.

Com es desplacen?

Ens hem endut el nostre propi cotxe, i d'aquesta manera ens podem anar movent.

Què és el que més els ha impactat, de moment?

Ens van agradar molt les platges de Sant Pere Pescador i d'Empúries, ja que mai hi havíem estat i realment són molt boniques. I també estem gaudint molt, sobretot, de la tranquil·litat que hi ha a tot arreu on anem.

És un bon destí per venir amb criatures?

I tant! Els nens estan tota l'estona a l'aigua, o sigui que ens va perfecte.

La Costa Brava és cara?

Ni cara ni barata, és un terme mitjà. Bé, és cert que també nosaltres ens emportem entrepans per dinar i sopem a casa, de manera que ens surt molt econòmic [riuen]. Però algun cop que hem menjat fora ho hem trobat bé de preu. Si fa no fa, el mateix que a Barcelona i rodalies.

Tornaran en el futur, si en tenen l'oportunitat?

Si tenim la sort que ens tornen a deixar la casa, i tant que sí.