El «080» arriba a la Costa Brava

La passarel·la posarà el seu segell al Costa Brava Fashion Weekend, que es farà del 5 al 7 d'agost, a St. Antoni

14.07.2016 | 07:21
El Costa Brava Fashion Weekend de l´any passat, celebrat al Collet de Sant Antoni.

SANT ANTONI, CAPITAL DE LA MODASant Antoni de Calonge acollirà del 5 al 7 d'agost la Costa Brava Fashion Weekend, que aquest any ha arribat a un acord amb la 080 Barcelona Fashion per portar el seu segell. En el marc d'aquest acord, el darrer guanyador del premi nacional 080 al disseny emergent, Pablo Puig, de la firma Blame Label, farà la desfilada inaugural del certamen empordanès.

El 080 Barcelona Fashion deixarà de tenir dues cites l'any -una a l'estiu i l'altra a l'hivern- com fins ara, ja que hi afegirà la participació en altres esdeveniments de les passarel·les de la moda catalana que se celebren arreu del territori. Miquel Rodríguez, director del 080 Barcelona Fashion, va anunciar ahir que l'estrena d'aquesta nova estratègia serà la passarel·la Costa Brava Fashion Weekend (CBFW), que se celebrarà entre el 5 i el 7 d'agost, a Sant Antoni de Calonge. En el marc d'aquest primer acord, el recent guanyador del premi nacional 080 al disseny emergent, Pablo Puig, de la firma Blame Label, inaugurarà la passarel·la CBFW.

El Costa Brava Fashion Weekend és el primer dels esdeveniments que tindrà el segell 080 Barcelona Fashion, segons va anunciar Rodríguez. El director del 080 Barcelona Fashion va fer aquest anunci al costat de la directora del CBFW, Clara Esteve, a la Fàbrica Moritz.
Rodríguez va destacar la voluntat d'estendre la marca 080 i donar continuïtat a l'activitat del certamen al llarg de l'any, a través del suport a iniciatives i esdeveniments de promoció de la moda que ja s'estan duent a terme arreu del territori. Aquesta línia d'actuació del 080 s'orienta específicament a impulsar l'emprenedoria en el sector de la moda i del disseny a tot Catalunya, segons va defensar el director del 080.
Una de les concrecions de l'acord passa perquè Rodríguez sigui membre del jurat per escollir el guanyador del distintiu del premi al millor dissenyador revelació CBFW2016 que, per primera vegada, atorgarà aquest any el CBFW. El director del 080 va avançar que també s'està treballant per tancar col·laboracions d'aquest tipus amb altres esdeveniments que se celebren a Catalunya, i que es donaran a conèixer en breu.

Sobre la passarel·la de la CBFW es podran veure les col·leccions de Rita Row, Bogdo, Maria Roch i Emes, entre altres dissenyadors, i a l'espai Market es podran comprar peces d'alguns dels dissenyadors de la Passarel·la i d'altres marques com Fisherland, Maria Fort, Pipe Residents, Nobale o Tiger Soul.

Actuacions en directe
Durant els dies del certamen, a més, també hi haurà actuacions musicals en directe de Trau, The Crab Apples, Museless i Màia, entre d'altres, i sessions de DJ, i una zona d'art en què es podran veure il·lustracions de Desinetas by Dans Vogue, les rajoles il·lustrats de Bl2A i taules de paddle surf d'ANOMY, entre altres artistes que s'hi donaran cita.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema