El cantautor argentí Diego Torres ha decidit tornar a Cadaqués després d'un llarg període sense visitar aquest clàssic de l'estiu empordanès. Lluny de la icona turística, al guanyador de tres premis Grammy Latino hi ha vingut a rememorar un single que va acabar de compondre aquí. Tot i que va batejar la cançó amb el nom de Quise olvidar, el que Diego Torres no ha volgut oblidar són aquestes vistes, que ha volgut compartir amb els seus més de quatre milions de seguidors a les xarxes socials. A través d'un vídeo que el mateix artista ha penjat al seu compte de Facebook, fa bandera d'un indret que en certa manera sent com a propi. En companyia de la seva filla, Diego Torres presenta a l'altre costat de l'oceà l'encant d'aquesta localitat de l'Alt Empordà, que confessa que va voler conèixer per ser el lloc on va viure Salvador Dalí.

"Y así me encontré, perdido en un bar de Cadaqués. Tan lejos de todo, tan lejos de casa". Aquesta va ser l'estrofa que Diego Torres va dedicar a l'indret que el va inspirar a acabar el que després seria el segon single de l'àlbum Luna Nueva, que va veure la llum el 17 de desembre de 1996 i que va vendre més de 400.000 còpies a Espanya i Llatinoamèrica.Però si bé és cert que en aquell bar de Cadaqués es trobava tan lluny de tot i tan lluny de casa, aquesta vegada ha decidit recórrer els 10.000 quilòmetres que separen Buenos Aires de Cadaqués acompanyat de la seva família. I així ho ha volgut mostrar al llarg del vídeo, que en un format que pot recordar al d'un videoclip, ha volgut compartir moments de les seves vacances familiars amb fragments del single que l'ha fet decidir a no voler oblidar Cadaqués, una melodia que fins i tot ha volgut tornar a cantar en format acústic. Però aquesta vegada no dins el bar, sinó contemplant l'encadenat de cases blanques que dibuixen l'skyline de Cadaqués.

Ara com ara, el cantant argentí Diego Torres és considerat una de les estrelles del pop llatí del moment. L'artista ha publicat 8 discos d'estudi i dos àlbums recopilatoris, amb els quals ha venut més de 20 milions de còpies al llarg d´una carrera en què ha estat guardonat amb tres premis Grammy Latino, tres premis MTV Llatinoamèrica, Discos d'Or i Multiplatí a Llatinoamèrica i deu premis Gardel. Entre els seus majors hits musicals hi ha «Color Esperanza», «Sueños», «Tratar de estar mejor», «Penélope», «Alba», «Usted», «Guapa», «Mi corazón se fue» o «Andando».

Últim treball

Després d'anys coronant el podi dels artistes del moment, continua mantenint l'èxit. L'any 2015 va publicar el seu darrer treball, Buena Vida. El single La vida es un vals, inclòs en el seu darrer àlbum es va posicionar com a número 1 a Itunes des del seu llançament. La prevenda del disc va ser un èxit posicionant-se com a número 1 a l'Argentina. Vint dies després del seu llançament, ja era Disc d'Or.