L'Hotel Terraza aposta pels maridatges de gastronomia i música

15.07.2016 | 00:00

L'hotel Terraza de Roses organitza un any més una de les ofertes capdavanteres que protagonitzen les seves sessions d'estiu. Es tracta dels maridatges de gastronomia, amb bufet de marisc i degustació de vi de cellers de l'Empordà. La programació inclou set maridatges que es duran a terme fins al 23 d'agost, amb la participació de Oliveda, La Vinyeta, Espelt, Trobat, Empordàlia i Terra Remota. Per la seva banda, les actuacions musicals aniran a càrrec de la cantant de jazz gironina Helena Rosich i Alexandre Carbonell al piano. Rosich va gravar el seu primer disc com a vocalista l'any 2010, i el juliol de l'any passat va gravar el seu segon disc, Invitation, on l'acompanyaven els músics Alexandre Carbonell, Francesc Ubanell, Joan Martí, Adrià Bauzó i César Martínez. La cantant continua investigant en el jazz perquè la seva riquesa de matisos que la fan l'instrument ideal per a desplegar una variada gamma de sentiments. Per altra banda, els diumenges a la nit, del 10 de juliol al 21 d'agost, Carles Bech a la guitarra i Pedro Liñán al contrabaix oferiran duets de jazz.
L'hotel Terraza fa nou anys que organitza aquests maridatges i el grup va ser un dels pioners en valorar els cellers de l'Empordà. El gerent del grup Terraza, Miquel Gotanegra, destaca que «els maridatges de gastronomia i cultura, units a la potenciació i a valoració del nostre territori, són una aposta que vam fer fa molts anys i que han tingut molt de recorregut i èxit». Per altra banda, Gotanegra també ha volgut posar èmfasi en que «cal tenir en compte que més del 90% del vi del consum dels nostres establiments és Denominació d'Origen Empordà i que el que volem és que els visitants gaudeixin dels productes de la terra».

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema