L’ESCALA

La Festa del Carme se celebra el 16 de juliol i comença amb la presentació de la catifa de sal que es fa davant l’Església (10 h). Després hi ha una processó marítima amb la imatge de la Mare de Déu del Carme (10:45 h) que va des del port fins a la Platja, on continua la processó (11:15 h) per terra fins a arribar a l’Església, amb la participació de tots els inscrits a l’Homenatge a la Vellesa (majors de 70 anys).Sardanes, el dinar de germanor i el ball de fi de festa completen la programació d’aquesta jornada.

SANT FELIU DE GUIXOLS

A les 11.00h Processó pels carrers del centre de la ciutat. Sortida: Monestir. 11.45h Ofrena Floral a l’esplanada del moll de pescadors. 12.15h PROCESSÓ MARÍTIMA. El preu del tiquet és de 5€. Anticipat a l’Oficina de Turisme. El mateix dia al port 1 hora abans. Aforament limitat. De 17 a 20h Jornada de portes obertes a l’edifici del Salvament i al niu de metralladores. 21h Sardinada popular als Jardins Juli Garreta. El preu del tiquet és de 2€. Anticipat: A l’Oficina de Turisme. El mateix dia, al mateix lloc. 22.30h Havaneres a la platja de la Badia.

SA TUNA i SA RIERA

El programa festiu, que tindrà lloc aquest dissabte a les 10.30h, s'iniciarà amb la sortida de les embarcacions engalanades del Club Nàutic Sa Riera cap a sa Tuna. Allà, a l'entrada de la cala, esperaran les barques de sa Tuna. Un cop es trobin les embarcacions dels dos nuclis, navegaran conjuntament en processó marítima fins a es Furió de Fitó, on es durà a terme la tradicional ofrena floral. Després retornaran a sa Tuna, on tindrà lloc una cerimònia a la capella en record a les persones vinculades al món pescador que han mort el darrer any als dos nuclis mariners, que enguany es concreten en dues dones de sa Tuna. A les 12.30h es preveu que totes les barques surtin de sa Tuna en direcció a sa Riera, on hi haurà un aperitiu de germanor al local social del Club Nàutic.

CADAQUÉS

- A les 6 de la tarda des del Moll de Portdoguer processó Marinera.

- A 2/4 de 8 del vespre a As Portell de sa Riera sardinada.

L’ESTARTIT.

- A les 12 del migdia, a l’església de Santa Anna, Missa amb la Coral Veus de L’Estartit.

- A la 1 del migdia, a la Pl. de l’Església, Sardanes amb la cobla Foment del Montgrí.

- A les 6 de la tarda, a la pl. de l’església / Port, processó Marinera de la Mare de Déu del Carme.