Sant Antoni de Calonge celebrarà aquest vespre la segona edició de la seva Cantada d'Havaneres i Boleros, que comptarà amb els grups Port Bo, Arjau i Neus Mar. L'objectiu és consolidar una proposta iniciada l'any passat i que vol convertir Sant Antoni en un dels referents dels concerts d'aquest gènere a la Costa Brava.

Els tres grups actuaran a la platj de Sant Antoni i entre el repertori hi haurà gairebé una trentena d'havaneres, boleros i cançons de taverna, entre les quals es podran escoltar temes tan populars com Lola la tavenera, de Carles Casanovas i Josep Bastons, La Balada d'en Lucas, de Josep Lluís Ortega Monasterio, o Aquellas pequeñas cosas, de Joan Manuel Serrat. El punt culminant serà l'actuació conjunta de les tres formacions, que interpretaran La bella Lola i El meu avi, d'Ortega Monasterio.

Aquesta segona edició de la Cantada busca repeetir l'èxit de 2015, quan unes 5.000 persones es van aplegar a l'espigó de l'Amistat. La cantada està organitzada per l'Ajuntament de Calonge, amb la col·laboració de la Unió Esportiva de Calonge i sota la coordinació i presentació de Francesc Sánchez Carcassés. El concert començarà a les deu de la nit a l'espigó de l'Amistat, i l'entrada és gratuïta.