L'Associació de Botiguers de Blanes Centre (ABBC) regalarà a 120 dels seus clients la possibilitat de veure els Focs d'Artifici de la vila des d'un catamarà el dimarts 26 de juliol, festa de Santa Anna, patrona del poble.

Per decidir qui són els afortunats, se sortejaran 60 tiquets per a dues persones. Les butlletes es podran aconseguir als establiments adherits a la campanya. Els participants hauran d'escriure el seu nom, DNI i telèfon, i segellar-les a tres comerços. L'establiment que doni la butlleta posarà el segell a l'apartat A, mentre que els altres dos ho faran al B i al C. Al tercer establiment es deixarà la butlleta, i allà es passaran a recollir el dijous 21 de juliol a la tarda. El sorteig se celebrarà aquell mateix dia a dos quarts de deu del vespre al Centre Catòlic, al número 16 del carrer Roig i Jalpí.

Cava i coca per als afortunats

Els afortunats podran gaudir dels Focs de Blanes des d'una nova perspectiva: des del mar, a bord del catamarà Sensation. Segons indiquen des de l'organització, es tractarà d'una experiència única que es clourà amb una petita volta per la badia de Blanes, una copa de cava i coca.