El castell de Llers dóna el tret de sortida al cicle musical estival

Hi passaran Bourbon, La Madam Boogie, Rose Guillén i Santi Escura i Merkado Negro, entre altres

17.07.2016 | 00:00
El castell de Llers.

El castell de Llers va donar ahir el tret de sortida al seu cicle musical d'estiu amb el so del Quartet de Corda Gerió. Al llarg de les properes setmanes, però, hi aniran passant altres tipus de música, perquè "ningú es vegi exclòs per gust ni per edat de l'oportunitat de passar una nit de dissabte al castell de Llers", assenyalen Nuri Llinares i Anna Admetlla, portaveus de l'organització Fira Bruixa Llers.
Segons expliquen des de l'organització, el cicle Música al Castell de Llers arriba a la tercera edició i repeteix claus com la varietat d'oferta i el recinte medieval al voltant de la Torre de l'Homenatge del castell. En cas de mal temps, els concerts es faran al saló noble del castell. L'entrada és gratuïta i se celebren els dissabtes al vespre entre el 16 de juliol i el 13 d'agost.
Després del Quartet de corda Gerió actuaran al cicle Bourbon, un sextet amb músics de llarga trajectòria amb ritmes que van des del soul, el blues, el jazz fins al gospel amb la veu de Sandra Fern -un dels grans èxits de l'estiu passat-; el duet de piano i veu format per Rose Guillén i Santi Escura; la sonoritat original del Boogie Woogie amb La Madam Boogie, i, per tancar, repeteix el flamenc-fusió i amb ritmes moderns de Merkado Negro.

Pedres i mojitos
El cicle Música al castell de Llers va néixer l'any 2014 organitzat per la Fira Bruixa Llers, en col·laboració amb l'Ajuntament del municipi. Segons indiquen els seus promotors, es tracta d'una excel·lent oportunitat per escoltar bona música enmig de les pedres de l'espectacular recinte del castell i alhora tastar uns particulars mojitos.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema