Marina Rossell inaugurarà el dia 31 de juliol la dissetena edició del Festival de Música de la Vall de Camprodon amb una actuació al Casal de Camprodon. El certamen es tancarà el dia 10 de setembre amb una actuació del grup Sarabat a Molló. Durant la presentació de la programació, les instiucions van recordar que el certamen neix de la voluntat dels diversos pobles de la Vall de Camprodon d'unir esforços per poder fer arribar la millor cultura a tots els escenaris de la Vall.

L'any passat es van exhaurir les entrades a gairebé tots els concerts del Festival. Segons expliquen des de l'organització, el Festival està concebut per oferir al públic de la Vall de Camprodon, Ripollès i les comarques veïnes espectacles íntims, de petit i mitjà format, i per sensibilitats diverses. El denominador comú de tots els concerts és, asseguren, la seva qualitat artística i que tots ells són expressió de les cultures catalanes i pirinenques.

Dels sis concerts programats, Camprodon n'acull dos: el de Marina Rossell del diumenge 31 de juliol i el de Bikimel del dissabte 27 d'agost a la plaça de l'Església a Beget. Les altres localitzacions escollides són Sant Pau de Segúries, Llanars, Vilallonga de Ter i Molló. Entre els caps de cartell de la programació d'enguany es troben el Cor Geriona, The Sey Sisters, Sarabat, Kepa Junkera i Tururut Bonaigua, entre altres. A més a més, també es pot descarregar l'aplicació del Festival a l'App Store i Google Play.

Xavier Juncà, president de la Mancomunitat de la Vall de Camprodon i regidor de Turisme i Promoció Econòmica de Camprodon, va explicar durant la presentació que estan "contents d'organitzar aquest Festival que promou la cultura i música catalanes i pirinenques, i alhora, de posar en relleu els valors naturals, paisatgístics i ecològics que configuren el nostre territori".