Rosario Flores va desplegar dissabte tota la seva força i carisma a l'escenari del festival de Cap Roig, on va repassar els seus grans èxits davant d'un públic més que entregat. La petita del clan Flores se sent especialment vinculada a Catalunya -el seu pare, Antonio González El Pescaílla, era català-, i ho va demostrar amb un repertori que va incloure, a banda de pop i flamenc, rumba catalana i una versió de Paraules d'Amor, de Joan Manuel Serrat.

Flores va fer gala d'una gran energia sobre l'escenari, on no va parar de saltar i ballar. Rosario va evocar tota la seva família: des del seu germà, Antonio Flores, a qui va recordar en cantar Qué bonito, cançó que va compondre just després de la seva mort; fins a la seva mare, Lola, i la seva àvia, Rosario, una costurera de Jerez de la Frontera que ja portava el ritme a les venes.

Rosario va anar desgranant els seus temes més coneguts, com ara Algo de mí, Algo contigoComo quieres que te quiera, entre altres. Malgrat que el concert va començar de forma tranquil·la, el públic a poc a poc a es va anar animant i va acabar dret, intentant seguir l'inesgotable ritme de l'artista i cridant-li "monstrua!".

Un dels punts culminants del concert va arribar amb No dudaría, cançó que va dedicar a les víctimes de l'atemptat terrorista de Niça d'aquesta setmana. La cantant va prometre tornar l'any vinent amb disc i espectacle nous, però davant la insistència del públic va sortir per fer dos bisos: les Paraules d'Amor de Serrat i Marcha, Marcha, amb què va deixar el públic sense alè i amb ganes de més. Caldrà esperar un altre any per repetir.