Marc Parrot entre vinyes, orenetes i grills

Es fica a la butxaca el públic del celler Mas Vida

19.07.2016 | 23:06
Marc Parrot a l´inici de la seva actuació

El cicle Música entre Vinyes, del Festival Sons del Món, va donar dissabte l'oportunitat de descobrir el Marc Parrot més íntim. Unes 200 persones el van disfrutar al pati del celler Mas Vida de Cistella, en una actuació que va començar al capvespre, quan les orenetes començaven a volar baix abans d'anar a dormir i va acabar de nit, en companyia del so de fons dels grills

Marc Parrot és un músic de llarga i notable trajectòria, però força desconegut pel gran públic (a excepció de la seva etapa com a Chaval de la Peca). Molt poques de les 200 persones que dissabte el va escoltar al celler Mas Vida de Cistella coneixia les seves cançons. Al final de l'actuació, segur que molts havien fet el primer pas per convertir-se en seguidors del cantant maresmenc.

Parrot va acudir a la cita acompanyat només per tres de les seves guitarres. Un format íntim que posava a prova la seva versatilitat i que va donar un aire molt diferent a alguns dels seus temes més roquers. També va apostar del seu repertori més romàntic, d'aquell que, segons va confesar «fa vomitar els amics de la meva adolescència»

Els temes del seu darrer disc (Sortir per la finestra) van ser els protagonistes de la primera part del concert, en què va destacar Pla perfecte, El Volvo Blau de Segona Mà, Màgia o El Lladre de Somnis.

Parrot, molt comunicatiu en tot moment, va explicar detalls que van ser l'origen de moltes de les seves cançons. Es va ficar el públic a la butxaca comentant alguna anècdota de l'etapa del Chaval de la Peca o de la seva relació amb la indústria musical.

Un concert rodó que va començar al capvespre i va acabar sota un cel estrellat, amb dos clàssics del seu repertori (Sóc la pedra i Miracle).

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema