Divendres passat, a l'Espai d'Entitats Culturals de la Gorga, es van donar a conèixer els noms dels guanyadors del tercer concurs fotogràfic de la Festa Major de Palamós 2016. Cada participant podia presentar tres fotografies amb l'obligatorietat que aquestes mostressin elements vinculats a la Festa Major palamosina.

Finalment, en l'acte de divendres, els organitzadors del concurs -el Cine Club Bahia i l'Ajuntament de Palamós- van convocar als quatre finalistes i un cop allà, mentre els assistents visualitzaven les ?obres presentades, Josep Lois, president del Cine Club Bahia, va anunciar els noms dels quatres guanyadors.

Originalitat i creativitat

El primer premi, valorat amb 200 euros i diploma, va ser per a José Mariño. El segon (150 euros més diploma) va ser per a Maria Coll; el tercer (100 euros més diploma) per a Joan Carol i per últim, el quart classificat, Oriol Borràs, va guanyar 50 euros més el diploma corresponent.

Tant el Cine Club Bahia com l'Ajuntament de Palamós van lloar l'originalitat, creativitat i qualitat de les fotografies, així com l'alta participació d'un concurs que va a més: 119 obres de 44 autors, unes fotografies que passaran a formar part del Servei d'Arxiu Municipal de Palamós i podran ser utilitzades per l'Ajuntament per a la promoció de diferents activitats culturals.