La família Noormahomed va arribar a l'Estartit procedent de Versalles. Després de recórrer 1.000 quilòmetres en cotxe, visiten per primera vegada la Costa Brava carregats de maletes, il·lusions i grans expectatives. N'han sentit a parlar meravelles, i aquest estiu han volgut viure l'experiència en primera persona.

És la primera vegada que visiten la Costa Brava. És també el seu primer cop a Espanya?

Sí.

Han escollit un bon punt de partida. Què els va fer decantar per la Costa Brava?

N'havíem sentit a parlar molt bé i vam decidir venir-hi a passar unes vacances en família.

I és com se la imaginaven?

Bé, de fet vam arribar ahir a la nit. Ara estem en aquella fase d'anar descobrint el poble, els entorns, localitzar les platges... Però sí, de moment el que hem vist ens ha agradat molt.

Quants dies s'hi estaran?

Dues setmanes.

I quins plans tenen per aquests dies?

Tenim previst anar a Barcelona a passar el dia; ?també volem anar a visitar Andorra i a Port Aventura. De fet, ja ?tenim els tiquets per entrar al parc i tot. I a les meves filles els fa gràcia fer submarinisme a les illes Medes.

En el seu entorn proper, la Costa Brava és coneguda?

Oi tant. Per exemple, tenim un amic que ve gairebé cada estiu. Va ser ell qui ens la va recomanar.

Han tastat la cuina catalana?

Encara no ens ha donat temps. Però en tenim moltes ganes. Sempre que viatgem intentem tastar els plats tradicionals i provar coses noves.

Decebuts amb la selecció francesa a l'Eurocopa?

Ja ho pot ben dir. Pensàvem que guanyarien la final. Però això és l'esport, si l'altre equip té l'ocasió de marcar, no ho dubten ni un segon.