Ja fa quinze anys que la Lisalotte i la seva família passen les vacances en un càmping de Pals, on s'escapen cada vegada que tenen un parell de dies lliures al llarg de l'any. Estan encantats amb la Costa Brava, tot i que a Pals, concretament, troben a faltar algun local on puguin anar els adolescents i joves.

Com és que són tan fidels a Pals per passar les seves vacances?

Ens encanta Espanya, el bon temps, la gent, el menjar... i a més, als nostres fills els agrada molt venir, perquè aquí no paren i sempre tenen coses a fer.

Què fan durant aquests dies?

Anem a la platja, visitem els pobles del voltant, cuinem al càmping, sortim a sopar, llegim... en general ens relaxem. Com que fa tant de temps que venim, ja ens ho coneixem força i ara no planifiquem cap visita, sinó que simplement ens relaxem i ens deixem portar.

Quant de temps es queden?

Aquesta vegada, vint nits. Hem vingut i tornarem amb cotxe.

Quin és el seu racó preferit de la Costa Brava?

Cadaqués. També ens agrada Palamós per anar-hi a comprar i a menjar, i Palafrugell també ens sembla molt bonic. Fa uns anys vam anar al Museu Dalí de Figueres i ens va impressionar molt. A més, també ens agrada anar descobrint platges petites i amagades, com Llafranc.

És un bon lloc per venir amb les criatures?

I tant, perquè van a la platja, a la piscina, juguen a futbol, i als vespres es troben amb els seus amics. El que passa és que a la platja de Pals no hi ha cap local on puguin anar els joves. Abans n'hi havia un, però va tancar. Ens agradaria que els nois de divuit anys, com el nostre fill gran, tinguessin algun lloc per anar al vespre. Ara agafen begudes i van a la platja, però estaria millor tenir un local.

La Costa Brava és cara?

No, però tampoc és barata. Per exemple, vam anar un dia a França i unabaguet allà costa 50 cèntims. En canvi, aquí costa 1,5. A Holanda seria aproximadament un euro.