El Mas Sorrer de Gualta engega demà la seva programació d'estiu, que durant les properes setmanes oferirà concerts a l'aire lliure de jazz, swing, soul, rhythm&blues i bossa nova. El tret de sortida anirà a càrrec de la jove cantant francesa Mathilde Toussaint, que oferirà una fusió entre el passat, el present i el futur del jazz.

El següent concert serà el dilluns 1 d'agost, amb la cantautora Luna Cohen, una brasilera que porta més de deu anys vivint a Catalunya. A Gualta presentarà el seu quart disc, November Sky, basat en una àmplia gamma d'influències que oscil·len entre els jazz, el pop, la salsa i l'afrobeat.

El divendres 5 d'agost pujaran a l'escenari del Mas Sorrer els barcelonins The Excitements, amb la veu de l'explosiva moçambiquesa establerta a Catalunya Koko Jean Davis al capdavant. El 8 d'agost, Gualta podrà gaudir del swing de Saphie Wells & The Swing Cats, que presentaran un repertori amb temes clàssics del jazz en format acústic i original. Finalment, tancarà la programació el dia 18 d'agost Jordi Rossy, que, en la seva faceta de vibrafonista, estarà acompanyat del pianista Mike Kanan per fer una revisió molt particular de l'obra de George Gerswhin. Tots els concerts començaran a partir de dos quarts d'onze de la nit.