En Simon ja fa vuit anys que estiueja amb la seva dona a l'apartament que li deixen uns amics a la platja de Pals, arran de mar. Li agrada el relax que troba a la Costa Brava i aprofita aquests dies per anar a la platja i caminar. El trobem quan torna de la platja després que li hagi tocat una mica el sol.

Què és el que més li agrada de la Costa Brava?

És un lloc preciós. Ho trobo molt relaxant, amb un paisatge preciós, pobles a prop, una costa molt interessant... a més, no està gens massificat, comparat amb altres llocs de costa.

Què fan durant aquests dies?

Ahir vam anar a Cadaqués, i avui a la tarda tenim previst pujar al castell del Montgrí. Però bé, bàsicament ens estem a la platja, que la tenim al costat de l'apartament.

Quant de temps es queden?

Només set dies.

Quin és el seu racó preferit de la Costa Brava?

La platja del Racó. Procurem venir-hi cada dia, això sí, aviat al matí i tard al vespre. Ens encanta, és el millor moment.

Què els sembla la gastronomia mediterrània?

Ens encanta anar al mercat, comprar menjar fresc i menjar-lo al balcó, sobretot al vespre, quan cau el sol. És molt especial.

S'emporten algun record per a la família o amics?

Les meves filles m'han demanat que els porti tabac, i crec que això serà l'únic que m'enduré.

La Costa Brava és cara?

No, però la veritat és que aquest any es nota que la lliura està caient en picat per una decisió terrible que vam prendre el britànics.

Creu que el Brexit afectarà, en el futur, les seves vacances?

Ningú sap què passarà amb el control de passaports, però hi ha molts turistes britànics que vénen aquí de vacances, o sigui que suposo que hi haurà facilitats.