Fa 20 anys Ana Belén, Joan Manuel Serrat, Miguel Ríos i Víctor Manuel van sortir a la carretera i van completar una mítica gira per tot el país amb més de mig milió d'espectadors que van assistir a algun dels més de 30 concerts que van oferir. Precisament, un dels escenaris que van visitar llavors va ser Perelada. Ara, coincidint amb el 30 aniversari del Festival i els 20 anys de la famosa gira, 'El gusto es nuestro' ha tornat a l'escenari de l'Alt Empordà, amb un espectacle que ha deixat emocionat i entusiasmat al públic assistent.

"Hoy puede ser un buen día", "España camisa blanca de mi esperanza" o "Bienvenidos" han estat algun dels temes que els quatre artistes han ofert aquest divendres a la nit en un concert que s'ha allargat durant gairebé tres hores.

En funció del tema escollit, els artistes ho interpretaven junts, en duets o en solitari.

Serrat, Belén, Manuel i Ríos s'han guanyat el públic assistent, que no ha parat de corejar mítiques cançons com "La Puerta de Alcalá", que ha posat el punt i final a l'espectacle. Un concert que segur no oblidaran al Festival de Peralada, que enguany està de celebració pels seus 20 anys de trajectòria.