Per primera vegada Seal ha trepitjat l'escenari del Festival de Peralada, que ja mai podrà oblidar aquesta magnífica actuació del músic britànic que ha desplegat aquesta nit passada tot el seu talent per presentar el seu nou àlbum SEAL 7, a l'única actuació que oferirà a Catalunya aquest estiu.

La màgia de Seal a l'escenari ha deixat hipnotitzat el públic de Peralada amb temes del seu últim disc com Every time I'ma with you, Do you ever o Love; sense oblidar grans èxits de la seva carrera com Killer, Crazy o Kiss from a Rose, banda sonora de la pel·lícula Batman Forever.

Al llarg del concert el cantautor ha sabut transmetre les emocions que barreja en el seu últim treball i que viatgen per l'amor, la ira, la tristesa o la bogeria. Uns sentiments que el públic ha rebut amb llargs aplaudiments i ovacions, i ballant des del primer minut.

Seal semblava tan proper al públic que ha baixat de l'escenari en repetides ocasions per cantar i ballar a prop dels seus seguidors. Fins i tot ha convidat a una de les assistents a ballar amb ell a l'escenari.

Seal compta en el seu palmarès amb quatre premis Grammy i 3 Bit Awards, i ha venut més de 30 milions de discos a tot el món.