En Sam (el pare), en Dylan, en Bastian i l'Enzo formen part d'un grup de dues famílies que han vingut a passar les vacances a Roses. Ja havien estat anteriorment a la Costa Brava i els agrada molt, per això no han dubtat a repetir. Quan els trobem, estan consultant la informació per agafar un vaixell turístic i fer una volta per la costa des de Roses.

Com és que vénen de vacances a Roses?

Venim més o menys cada dos anys, tot i que no ens allotgem sempre allà mateix. Anem voltant una mica per poder conèixer tota la zona.

On s'allotgen?

En una casa que es troba annexionada en un hotel, de manera que podem anar a l'hotel a menjar. S'hi està molt bé, i això que com que entre les dues famílies portem set nanos, no sempre és fàcil trobar bons allotjaments.

Què és el que més els agrada?

Que no és un lloc massa gran, sinó que té una mida familiar. S'hi està molt bé. És un lloc perfecte per venir amb la família. A més, hi ha molt de peix per menjar i es poden fer diferents activitats, ja que no és ?gaire car.

Què fan, doncs, durant aquests dies?

Anem a la platja i a vegades també ens agrada fer submarinisme, hi som tots aficionats.

Alguna queixa o algun aspecte que no els agradi?

Dylan: No hi ha gaires activitats nocturnes per a adolescents i joves! Ens agradaria tenir més opcions.

Han provat la gastronomia mediterrània?

A l'hotel fan cada dia menjar casolà que està boníssim. Cada dia provem una cosa diferent. A banda d'això, un dia vam anar a un restaurant per fer una paella com cal.

Pensen tornar més endavant?

Segurament sí, però suposo que canviarem d'allotjament. Allà on estem ens agrada molt però és una mica car, i probablement buscarem alguna cosa que ens surti més bé de preu.