Aquesta parella holandesa ha vingut per segon any a passar les vacances en un càmping de Sant Pere Pescador. Els trobem passejant per Castelló d'Empúries, on han vingut atrets per la basílica però també pel seu mercat. Expliquen que a la seva llista de llocs per visitar hi ha Can Padrés, «els pollos» de Pals, una de les rostisseries més populars de la zona.

Què els ha portat de vacances a la Costa Brava?

L'any passat vam anar a un càmping de Sant Pere, hi vam estar molt a gust i aquest any hem decidit tornar. Ens agrada perquè el temps és boníssim, la gent molt simpàtica, es respira cultura pels quatre costats i l'estil de vida ens encanta. És un lloc perfecte per venir de vacances.

Què estan fent durant aquests dies de vacances?

De moment portem només quatre dies. Els dos primers van servir per aclimatar-nos al càmping i a la calor, i a partir d'ara ja estem aprofitant per visitar coses. Ens agrada molt anar a mercats, i ens estem recorrent tots els pobles. També tenim previst anar a Figueres, Cadaqués, Barcelona... ah, i als «pollos» de Pals, que tothom ens n'ha parlat molt.

Què és el millor de la Costa Brava?

Sobretot el càmping, on estem molt còmodes i a gust. Però també confessem que ens atrau molt Barcelona, l'any passat ja hi vam anar i aquest cop volem tornar-hi per visitar el parc Güell.

I el pitjor?

Està ple d'holandesos! Això podria ser un punt negatiu, però bé, no s'hi pot fer res. Estem aquí de vacances i venim amb actitud positiva.

La Costa Brava els sembla cara?

No especialment.

S'emporten algun «souvenir» per a la família o els amics d'Holanda?

A Sant Pere Pescador hi ha un lloc amb uns vins i unes tapes espectaculars. Volem emportar-nos-ho perquè ho tastin! [riuen].

Tornaran en el futur?

Sí, segur. Estem molt contents aquí, i tenim previst continuar venint.