Malgrat el seu nom, Manuel explica que no té cap vincle amb Espanya més enllà de passar-hi les vacances des de fa un temps. Ara fa tres anys que amb la seva família vénen a la Costa Brava, i concretament en una casa que lloguen a la platja de Pals. El trobem de camí a la platja, ja totalment preparat per llançar-se a l'aigua.

Què és el millor de passar les vacances a la Costa Brava?

El que més m'agrada és que no té res a veure amb Alemanya, és completament diferent. És un bon lloc per venir amb la família, desconnectar i estar tranquil a casa.

Què fan durant aquests dies?

Bàsicament, anem a la platja i aprofitem el bon temps que fa. A vegades també anem a donar un volt, a descobrir una mica els voltants, i també ens agrada anar provant diferents platges.

Ha provat la gastronomia mediterrània?

Sí, ens agrada molt la paella i el peix.

I a les nits, surt?

No, què va. Tinc un nen d'un any i mig i per tant toca quedar-se a casa. Això que hem vingut amb els meus avis i ells podrien fer de cangurs del nen, però tampoc hi ha massa llocs on anar. Però cap problema, sortir a la nit tampoc és la meva prioritat.

La Costa Brava és un bon lloc per venir amb criatures?

Sí, i tant. És tranquil i segur per a ells.

S'emportarà algun souvenir per a la família o amics d'Alemanya?

Encara no, però tenim pensat anar un dia fins al poble de Pals, on hi ha moltes botigues per comprar-hi detallets.

Alguna queixa?

No, estem molt contents de poder venir aquí. No és gaire car, almenys comparat amb Alemanya, i de moment no tenim queixes. Estem segurs que continuarem venint a Pals de vacances durant uns quants anys més.