L´espectacle de la Pirotècnia Hermanos Ferrández de Múrcia que es va oferir la nit de dimarts va ser el guanyador del 46è Concurs Internacional de Focs d´Artifici de la Costa Brava. D´aquesta manera, l´empresa murciana ha aconseguit destronar la que fins ara havia estat la indiscutible dominadora durant tres concursos consecutius, l´Accitana Maria Angustias de Granada.

El veredicte del concurs el van emetre els membres de la Comissió Tècnica i del Jurat Popular en un acte a la Sala de Plens de l´Ajuntament de Blanes. Poc després que es conegués el resultat, el regidor de Cultura i Festes, Quim Torrecillas, que encapçala la Comissió Tècnica, es va posar en contacte telefònic amb un dels propietaris, Leonardo Ferrández, per donar-li la bona notícia.

Durant la conversa telefònica, que van poder seguir els membres del jurat que van assistir a l´acte, el pirotècnic va agrair que la seva empresa hagi estat triada com a guanyadora del concurs blanenc. Ho va agrair tant en nom propi com de la seva família, que dóna nom a la pirotècnia. De fet, tant en Leonardo com l´Antonio, els dos germans que han estat aquestes dies a Blanes per fer el muntatge de l´espectacle, van avançar que enguany tornaven de nou al municipi amb ganes de reconquerir el primer premi que ja van obtenir l´any 2011. També van explicar que, arran que aquell any van guanyar, van començar a valorar la participació en més concursos.