Com va la seva carrera com a discjòquei?

Fa sis anys que treballo com a discjòquei, aquest és el meu quart any com a resident a Amnesia i i Foam&Diamonds és una de les festes amb més èxit d'Eivissa. Estic molt orgullosa i contenta per l'èxit que té i l'alegria que desprèn, així com del suport que rebo de tota la comunitat de discjòqueis que vénen a veure'm. És una sensació increïble.

Estrena single, aquest estiu?

En realitat en tinc dos a punt, però he tingut una agenda tan plena que no he tingut temps de gravar-los. He compost la cançó, les bases rítmiques estan fetes i tot està a punt. Només em falta gravar la veu i al llarg de la setmana que ve ja estarà gravat.

No hi ha gaires DJ femenines famoses. Per què?

La cabina segueix essent un món d'homes. Però en el meu cas, serveixo d'inspiració per a moltes dones i formem una mena de «girls power». Posar música no és una cosa exclusiva d'homes o dones, ja que tothom pot fer de discjòquei. Només s'ha d'aprendre, practicar i comprovar si tens habilitat per fer-ho.

No és qüestió de sexe, doncs.

No s'hauria de diferenciar entre DJ masculí i femení, com tampoc dius que hi ha metges dones o homes. Som discjòqueis en general, persones a qui ens agrada la música i la festa. M'agrada que d'alguna manera pugui ajudar o estimular altres noies a triomfar com a discjòqueis.

Per què hi ha més festes, esdeveniments i residències liderades per homes?

No sé quina és la raó. Tampoc em fixo masas en els altres, estic tan centrada en la meva feina i en els meus negocis que no tinc temps per a res més. Dono suport a tots els meus col·legues de professió, surto gairebé cada nit a festes diferents, vaig a veure els meus amics, entro a la cabina, ja que vull mostrar-los el meu suport i deixar patent que estic allà per ells.

A banda de nous discos, cada estiu presenta un perfum.

Aquest és el meu perfum número 22. S'anomena Gold Rush i estic realment contenet ade com està funcionant. A l'agost sortirà a la venda el perfum número 21, que serà Gold Rush per a home.

I les seves col·leccions de moda, complements i accessoris?

Tinc nova col·lecció de bosses, sabates, cosmètics, productes per a la pell, ungles, joies, llenceria i rellotges, bàsicament gairebé tot. Estic ampliant la gamma de productes.

Manté la roba infantil?

És clar, que sí. M'encanten els nens, faig coses contínuament per als més desafavoits i participo en esdeveniments d'associacions benèfiques. Repetirem la festa benèfica de l'espuma infantil d'Amnesia el 13 d'agost. M'encanta aquesta festa, l'espero amb il·lusió per poder passar un dia meravellós amb tots els nens d'Eivissa, igual que l'any passat.

L'any passat va comentar que estava immersa en un projecte hoteler i «beach clubs». Ha ?desenvolupat aquesta nova línia de negoci?

Va mol tbé, estic treballant també en això. Per a mi és un somni poder emular la meva família en el món immobiliari i el primer projecte s'està fent realitat. N'estic molt orgullosa.

Vostè és una persona que viatja molt en uns moments en què hi ha atemptats i accidents a tot el món. Encara se sent segura, quan viatja?

És horrible tot el que està passant. Els atemptats recents de Niça i Alemanya són terribles, és una cosa repugnant i fa por. Són coses que em passen pel cap, ja que viatjo molt i quan hi paro a pensar em fa por. Estic movent-me i viatjant d'un país a l'altre, sóc una persona famosa que pot ser un objectiu clar d'un atemptat i això a vegades m'atemoreix.

No se la veu gaire afectada.

Sóc una persona molt lliure i forta que no té por de res, però si m'hi paro a pensar sí que m'espanto. Procuro cobrir-me sempre les espatlles.

Li agrada tenir contacte amb la gent i ser propera al públic. Hi renunciarà per por?

M'agrada ser lliure, sempre surto sola i sense seguretat. Moltes celebrities porten deu guardaespatlles. A mi m'agrada sortir amb els meus amics, ser normal, com l'altra gent. No renunciaré a res.

Creu que els actuals problemes de seguretat al món tenen solució?

Crec que tot el que està passant és molt trist, hi ha gent dement que fereix innocents amb famílies. Què importa si ets home, dona, musulmà, cristià, jueu, heterosexual, homosexual... tots som éssers humans, vivim junts en aquest món i si la gent continua fent-se mal els uns als altres serà un lloc horrible per viure, és una cosa que s'ha d'acabar. Sóc una persona a qui li agrada donar alegria i amor al públic, oferir somriures i repartir amor com sé fer.

Sé que no li agrada parlar de polítics ni sobre política, però com a ciutadana americana, com veu les properes eleccions?

He estat tan ocupada que no he mirat la televisió ni un sol dia, així que no hi he prestat massa atenció. Conec Donald Trump des de que era una nena, és un bon amic del meu pare. Crec que és un home de negocis extraordinari. Als mitjans de comunicació els encanta parlar de la gent famosa i jutjar-la. Donald és una persona molt famosa que està a l'ull de l'huracà. No sé qui guanyarà, només espero que guanyi el que sigui millor persona, sigui qui sigui.

Amb què somia Paris?

A continuar fent créixer els meus negocis, ser feliç, fer d'aquest món un lloc millor per ballar, passar-ho bé i oblidar tot allò dolent que passa perquè la vida és molt curta.

S'ha plantejat fer una pel·lícula sobre la seva vida?

M'ho han ofert moltes vegades. Molta gent hi està interessada, però en aquests moments tinc l'agenda tan ocupada que no tinc temps de pensar-ho. Estic centrada en la música, l'àlbum i la meva feina com a discjòquei. No sé si vull posar una càmera a la meva vida i que em segueixi a tot arreu. He fet realities, però en aquest moment no em ve de gust tenir una càmera gravant la meva vida. A la majoria de celebrities no els agrada, i jo em dec als meus amics. Ara estic molt centrada en la música, però en el futur potser sí. A Eivissa la gent té la seva privacitat, pot descansar i es diverteix. No vull trencar aquesta màgia.

Digui'm la veritat: quina música escolta quan està sola?

Marco Carola, Solomun, Michael Jackson, Rihanna, Madonna, Britney Spears i, per descomptat, la meva pròpia música.